MÜCAHİT TATAR ADAY ADAYI OLDU!

apply

Cumhur İttifakı’nın büyük ortağı MHP’nin Manavgat’ta uzun bir süredir MHP’li Mücahit Tatar’ın 2024 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde aday gösterileceği konusu nihayet gerçekleşti.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, başvuru formunu aldığı Tatar’a ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu..
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçim gündemiyle ilgili iki gün önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından icazet alan Tatar müracatını Mhp Genel merkezi giderek yerine getirmiş oldu..

Manavgat Projeleriyle dikkat çekiyordu..
Yaklaşık iki yıldır bu yönde çalışmalarını sürdüren Manavgat MHP İlçe Teşkilatı ve Mücahit Tatar, hazırladıkları proje ve çözüm önerileriyle kamuoyunun dikkatini üzerlerine çekerken,mutlaka belediye başkanlığını kazaanacaklarından da emin konuşmalarla gündemi belirlediler.

Gelen teklifleri kabul etmedi ..
MHP Belediye Başkan adaylığı için çıktığı kutlu yolda birçok siyasi partinin, kendi partilerinden aday olması için teklif götürdükleri ve ısrarcı oldukları Mücahit Tatar’ın gelen teklifleri geri çevirdiği Manavgat siyaset arenasında konuşulan konuların başında gelmekteydi..

Bahçeli, “Manavgat’a selam gönderdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, adaylık başvurusu sonrasında Mücahit Tatar’ı makamında kabul etti. Tatar, Bahçeli’ye Türkiye haritası üzerine ay-yıldız ve üç hilal işlenmiş “ Sayın Devlet Bahçeli Bey’e Saygılarımızla Manavgat” yazılı bir pano hediye etti.